Kontakt oss Vårt Team  
 

Startside
Produkter
Coaching
Human Resorces
Organisering
Teambuilding
Endringsledelse

 

Teambuilding

 

Aktiviteter
Coaching i team

   

Trening sammen kan være en god aktivitet for å øke samhold og glede i samarbeidet. Vanlige lagspill som f eks håndball, fotball, basket, volleyball mm er gode øvelser i samarbeid og kommunikasjon. Dessverre har ikke alle fysiske mulighet til å drive med slike idretter. Da har man andre muligheter som  f eks Dart, Bowling eller Aerobic instruksjon. Fysisk aktivitet kan være forbyggende mot sykefravær og øke overskuddet til de ansatte. Fritidsaktiviteter ifm bedriftens teambuilding kan få de ansatte til å føle seg verdsatt og tatt på alvor. 

Aerobic som fysisk aktivitet

Aerobic er en treningsform for de fleste mennesker.  Man beveger seg etter musikk.  Alle de elementære øvelsene er enkle å utføre.  En trenger ikke å være sterk, smidig og vel koordinert for å mestre dette.  Med enkle midler kan aerobic være enkelt og morsomt. 

For mange er det viktig med variasjon når de trener.  Det som er vanlig kan fort bli kjedelig, derfor er det viktig at instruktørene klarer å inspirere og motivere.

Erfaren godt utdannet instruktør.

Viktige ting i aerobic trening er også hvordan timene blir lagt opp.  For nybegynnere bør det være en gradvis oppbygging av timen med litt flere repetisjoner før en begynner på noe nytt.

Instruktøren bør ha innblikk i pedagogisk oppbygging av timen.  For å kunne bygge opp en time tilpasset elevene i klassen, bør instruktøren ha lang erfaring og ha sertifisering innenfor aerobic.

God musikk.

Musikken i en Aerobic time er viktig.  Tempoet må tilpasses innholdet i timen, musikk - kategorien må stemme med alderen på elevene osv.  Musikk som ikke ”treffer” kan gjøre en vanlig aerobic time kjedelig.

 

 
 
   

Copyright © 2004 [Endringsagentene DA]